Lab-lab er …

workshops, undervisning og pop-up events

Der er plads til børnenes idéer, de unges egne impulser og der er kaffe og saft på kanden og rum til at familier mødes og vender dagens oplevelse.

Det handler faktisk om at gå på opdagelse: i verden, i dig selv, i sanseligheden og i kreativitetens lune landskab. Det er sjovt, berigende og udfordrende at kaste sig ud i nye oplevelser med hinanden; at lære og opleve noget helt nyt sammen med venner, familie eller for at møde nye venner.

Hvor?
En del aktiviteter vil finde sted på Dansk Talentakademi eller på Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret, men pop-up aktiviteterne kan finde sted… overalt i byen!

For hvem?
For børn og unge i alle aldre: der afholdes workshops for børn, familieworkshops og mere intensive fordybelsesworkshops til de unge.

Hvad koster det?
Nogle aktiviteter vil være gratis og andre har en mindre deltagerbetaling, men ikke større end at alle kan være med!

Hvem står bag?
Dansk Talentakademi og Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret står bag, men inviterer Holstebros øvrige kulturinstitutioner med i samarbejdet. På dem måde vil vi hjælpe børnefamilier og unge mennesker i Holstebro til at finde kulturaktiviteter på eet samlet sted.

Hvad kan en aktivitet fx være?
Det er blandt andet….Stompworkshop, kom med bag scenen før teaterforestillingen, afrikansk mavedans, poetryslam, step-dans for småbørnsfamilier, midnats-museumsbesøg, bliv glaspuster for en dag, design din egen t-shirt, pantomimeworkshop, ballet med bedsteforældre, familie-opera, rap workshops, breakdance, lysdesign, skriv din egen bog, portrættegning, nycirkus-workshop, bag biografens lærred, gysertur på slagteriet, jødisk kædedans, maskeworkshop, hækleklub, dansedag, croquis, dirigent for en dag, opfinderkursus, arabisk madaften, kalkmaling, udflugtsweekend, intuitiv maling, teatersport, musicalstjerne for en dag, flash mobs i byen, halloween happening, stomp med køkkenudstyr, blindtegning …