Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Re-design
Her er der mulighed for at arbejde med at re-designe second hand og vintagetøj. Sæt fantasien fri og lær at se mulighederne i genbrug, vintage tøj og gamle tekstiler. Vi kan arbejde med re-design ved at genbruge gamle og brugte tekstiler og herved kan du skabe et unikt look og design, der udtrykker din egen helt individuelle stil. Måske har du fundet genbrugsguld, der ikke helt passer dig eller skal reparareres, eller du ønsker at ændre på formen eller sy det om til noget helt andet. Gå på jagt i gemmerne og medbring dine genbrugs- og loppefund, oldemors gamle duge, et jakkesæt, mormors kjoler, sweatre, tørklæder osv. og giv dem et nyt liv.

 “Kaos” broderi
Du kan eksperimentere og lege med forskellige broderi metoder på enten tøj eller tasker. Eksempelvis: Tekst, motiver, perler, garn, metallisk tråd osv.

Syning og tryk
Du kan vælge at sy eksempelvis en mulepose eller t-shirt, som du efterfølgende laver tryk på.

Syning
Du har mulighed for at lære, at sy dit eget tøj efter et medbragt mønster. Vi starter med introduktion til de mest grundlæggende funktioner og teknikker ifht. at betjene en symaskine, montere et mønster på stof, klippe det ud og sy det til et færdigt produkt.

 

Dato: mandag d.2/9, 9/9, 16/9, 23/9 og 30/9. 2019.

Underviser: Freja Veile

Aldersgruppe: 7.kl. – 10.kl.
Tilmelding via Holstebro Ungdomsskoles hjemmeside

Fra 18 – 22 år:
Pris 250 kr. (+ evt. ekstra materialeforbrug)
Tilmeld dig via MobilePay 414292
senest onsdag d. 28/8 2019
– Din tilmelding er gældende ved betaling.
– Skriv i kommentarfeltet:
Fornavn + Efternavn + Sy-værksted begyndere