Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

To workshops på LAB-LAB med Ingrid Hvass

SKOVENS EVENTYRVERDEN. 2 workshops for børn på 8 – 11 år og forældre.

Tag med på en vandring ind i skovens magi, ind mellem træerne for at opleve helt uventede eventyr og for at finde nye eventyr. Eventyr som kan fortælles ligeså levende, som var de virkelige. Skovens eventyrverden er både for børn og voksne, men hvordan finder du dit eventyr? Tror du at din mor, far, bedstefar eller tante oplever de samme eventyr, som du gør?

Workshop 1: Søndag den 29.09. 2019 kl. 13.00 – 15.30:

Fortællevandring i Skovvang Plantage. Oplev eventyr fortalt af Historiefortæller Ingrid Hvass, og gå med på en sanselig vandring ind i skovens eventyrlige verden. Her finder vi med sikkerhed materiale til helt nye eventyr, som ingen har hørt før.

Praktisk: Indgang fra Skjernvej, ad Vegen Møllevej. Mødested: Skovbrynet ovenfor Vegen Å. I modtager kort og vejledning en uges tid før 1. workshop.

Workshop 2: Søndag den 06.10. 2019 kl. 13.00 – 15.30:

Inde i teatersalen genkalder vi skovens magi og gør vores eventyr levende med krop og stemme og fortæller dem for hinanden, så hårene rejser sig og det kilder i maven. Vi skal arbejde med:

Fantasi og improvisation, indre billeder og ord, krop og stemme, fortælleteknik. Vi skal også synge, danse og lege. Til sidst fortæller vi vores nye eventyr for hinanden og får feed back på alt det, vi sammen har lært.

STED: Odin Teatret, Særkærparken 144, Holstebro.

ALDER: 8-11 år og forældre (lidt yngre/ældre søskende er velkomne)

PRIS: 50 kr. for begge workshops

Underviser: Ingrid Hvass

TILMELD DIG VED AT KLIKKE HER