fbpx
Indlæser Begivenheder

Den 6. og 7. april 2019 lægger forfatter og tidligere nordisk mester i poetry slam, Adam Drewes, vejen forbi Dansk Talentakademi i Holstebro til en weekendworkshop. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, og det er gratis.

Poetry slam er en konkurrenceform, der oprindeligt kommer fra USA, men som omkring årtusindeskiftet kom til Danmark, fordi digterne Janus Kodal og Michael Lee Burgess introducerede det i den danske forfatterverden i 1999. Herfra gik det hurtigt, og inden året var omme optrådte slammerne for fulde huse rundt om i landet og Norden. Selv blev Adam Drewes Nordisk Mester i år 2000.

På workshoppen vil du blive introduceret til poetry slam og få fif og tricks til, hvordan man laver – og ikke mindst fremfører – en god slamtekst. Hvad virker i det hurtige, mundtlige format? Hvordan arbejder man med spoken word og mundtlig litteratur – fx tempo, pauser, stemmebrug? Vi prøver at lave vores egne slamtekster og får gode råd af Adam undervejs, både i fællesundervisningen og individuelt.

Som afslutning laver vi et lille mini-slam for deltagerne på workshoppen.

Vi lover, at det bliver hyggeligt, uformelt og mest af alt handler om at have det sjovt med sig selv, sine ord og hinanden.

Adam Drewes er uddannet på Forfatterskolen og udgav i 2013 den 700-siders A4-store bog “Radio”, hvor han fortæller om slam-scenens opståen i Danmark og sin egen rejse fra de første slams til han blev Nordisk Mester og kom ind på Forfatterskolen.

Det praktiske:
6.og 7. april på Dansk talentakademi.

Begge dage kl. 13.00-17.00

Aldersgruppe: 15 til 25 år.

Tilmelding sker ved at skrive en mail til afdelingsleder på forfatterlinjen Maria Hesselager på maria@talentakademi.dk. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.

Drømmer du om at blive forfatter?
Forfatterlinjen på Dansk Talentakademiet optager hver sommer nye elever, så hvis du er fra 15-25 år og elsker at skrive, har du muligheden for at søge ind.

Næste optagelsesfrist på Forfatterlinjen er 1. marts 2019 med start i august 2019. Du kan læse mere på https://www.talentakademi.dk/dit-talent/forfatter/