Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vidste du at næsten alle Jordens byggesten er i en smartphone? Alt i Universet består af forskellige stoffer, og 70 af Jordens 83 stabile grundstoffer indgår i smartphones. I danseteatret Daily Fictions forestilling Naturen Kalder udfoldes smartphonens hardware – dens fysiske natur. Oplev en flot, kropslig og musikalsk performance, der undersøger grænsen mellem menneskeligt liv og `dødt´ stof og taler ind i en debat om bæredygtighed, ny teknologi og vores måde at leve på.

I takt med at brugen af smartphones stiger, må mennesket forholde sig til mange parallelle systemer på én gang. Smartphones giver hele tiden mulighed for at koble sig på et andet rum, og vores bevidsthed udfordres af navigationen. Hvordan holder vi begge ben på jorden?

Forestillingen taler ind i en løbende debat om ny teknologi og vores måde at leve på og er et kunstnerisk forsøg på at udvikle bevidsthed til bæredygtig omstilling gennem kroppen.

Efter forestillingen inviteres publikum til at deltage i en aftertalk, hvor koreograf og danser Tora Balslev fortæller lidt om den forudgående research og lægger op til at teste, hvor meget publikum egentlig ved om deres smartphone.

Forestillingen er et Gæstespil på Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret. For voksne og unge fra 16 år.