Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunst Camp er en kreativ sommerskole i den første uge af skoleferien på Huset for Kunst og Design. Kunst Camp er for børn og unge i alderen 8 – 16 år, som gerne vil eksperimentere og udfolde sig kreativt og kunstnerisk i professionelle rammer.

På campen kommer du til at arbejde i professionelle værksteder og atelier sammen med en kunstner. Du behøver ikke have gået på billedskole for at være med, du skal bare have lyst til at lege og have det sjovt, eksperimentere og bruge din fantasi.

Du kommer til at undersøge og eksperimentere med mange forskellige materialer, teknikker og kunstneriske udtryk. Du får mulighed for at udfolde dig med tegning og maleri, tryk, vævning og collage.

Hver formiddag og eftermiddag serverer vi en forfriskning i pausen, madpakken til frokost skal du selv medbringe. Efter frokosten er der leg og fysisk udfoldelse, inden vi igen går i værkstederne.

Onsdag eftermiddag besøger vi Holstebro Kunstmuseum, hvor kunstformidler Peter Haarby viser rundt. Vi medbringer vores skitsebog, for der er indlagt tegneøvelser på museet. På gåturen derned ser vi nogen af de mange kunstværker i bybilledet.

Fredag eftermiddag afslutter vi ugen med en udstilling af børnenes eksperimenter og værker, hvor forældre, søskende og bedsteforældre er velkomne til fernisering kl.14.30-15.30 på Dansk Talentakademis Campus, Helgolandsgade 24 i Holstebro.

Efter ferniseringen kan alle tage deres værker og produkter med hjem, som er fremstillet i ugens løb: T-shirt og mulepose med tryk, skitsebog, væveramme klar til ophæng, tegninger og malerier.

Alder:    
8 – 16 år

Hvornår:   
1.-5. juli 2019 kl. 8.30-15.00 (fredag fernisering kl. 14.30 – 15.30)

Pris:    
650 kr. inklusive materialer + forfriskninger

Tilmeldingsfrist:   
7. juni 2019

Undervisere:
Professionelle designere og billedkunstnere og elever fra DTAs Kunst og Designlinje vil være værkstedsassistenter.

Praktisk:   
Husk madpakke og tøj, der må blive beskidt.

For yderligere info: 
Kontakt Lotte Kjær på mail lotte@talentakademi.dk eller tlf. 20 85 23 96