Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gratis koncert og artist-talk med bandet Tundra

19 – 19.30: artist-talk: hør bandet fortælle om tilblivelsen af musikken og livet som band og musiker på godt og ondt. Om forsiden, bagsiden, drømme, længsler, håb, fejl, succes vs fiasko og at det er det fedeste i hele verden!

20.00: koncert kl. 20.

Tundra udgiver deres selvbetitlede debutalbum og i den forbindelse lægger de vejen forbi Holstebro og DTA. I Tundra skriver vi musik om alt det, der forener os og splitter os. Det er de store emner som religionskriser, frygt, had, kærlighed og kærligheden til naturen, vi skriver om. Vores vision med musikken er at inspirere til kærligheden og forståelsen i mennesker. Tundra er et nordjysk/vestjysk band med rødderne solidt plantet i melodisk, højtråbende og følelsesladet poprock med stor inspiration fra verdensmusikken. De ser ingen æstetiske begrænser i at blande musikalske genrer, men derimod unikke muligheder for at skabe vedkommende og fantastisk musik uden grænser.

Som enkelte individer har de i bandet rejst det meste af verden rundt og lært en masse om kulturer og deres folkemusik. Disse sanselige indtryk, samt unikke instrumenter, søger vi at inkorporere i et smukt, smadret og udfordrende pop/rock univers med psykedeliske tendenser.

 

Aldersgruppe: primært 14 år og op

Tilmelding: bare mød op