Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

RELEASE KONCERT I HOLSTEBRO MED FULDT BAND OG GRATIS ENTRÉ!

Karl Kristian, som dimitterede for to år siden fra MGK, Dansk Talentakademi tager på Release Tour med sit debutalbum og i den sammenhæng svinger han selvfølgelig forbi Holstebro! Dansk Talentakademi har fået æren af at huse koncerten og vi inviterer ALLE indenfor til en unik og enestående oplevelse! Karl Kristians musik har ingen alder, den er dansk og den taler lige til hjertet!

Karl Kristian kommer med fuldt band:
Lasse Lykke Nielsen på trommer
Jeppe Gottlieb på bas
Malthe Dahl Bennedsen på guitar
Leon Danielsen på klaver
Mikkel Hebsgaard Lauritsen på perkussion
Kurt Thuesen på mundharpen

Karl Kristian spejler sin musik og tekster i det jordnære. Med inspiration fra egnsfæller og ikoner som Johnny Madsen og Allan Olsen skriver Karl Kristian sig direkte ind i en folkekær tradition af trubadurer, som formår at formidle små åbenbaringer gennem dagligdagens trummerum. Karl Kristians tekstunivers runger som et ekko af Sebastians poetiske lyrik, mens selve musikken har et mere moderne islæt, der skaber associationer til Tue West. Med Karl Kristian er de danske digte igen at finde i populærmusikken.

At Karl Kristians førstesingle er opkaldt efter musikerens egen hjemstavn er ingen tilfældighed. Sangen Hvide Sande indledes med ordene et skib kommer hjem.., og det er netop, hvad Karl Kristian er. Vendt tilbage til sine rødder. En opvækst i den lille vestjyske fiskerby mellem hav og fjord har formet Karl Kristian som musiker og hjulpet det nye talent til at finde sin plads på den danske musikscene. I sin stil læner han sig tæt op ad lokalsamfundets lune, hvilket også afspejler sig i hans musiske udtryk.

Karl Kristian er aktuel med debutalbummet ”Før Jeg Sover Ind” d. 16. August, et album der er produceret på egen hånd på det lille kammer i Hvide Sande og i den mørkeste hule af en baggang i Aarhus. Trommerne blev indspillet i en stue i Kibæk hos Faster Henny, men der manglede stadig noget. Orgel?

Efter en optræden på den lokale fjernsynskanal blev Karl Kristian kontaktet af orgelkongen Palle Hjorth (Peter Sommer, Poul Krebs m.fl.), der også har en stor kærlighed for den danske musik. Det mundede ud i et samarbejde og 12 sange, der endeligt fandt hjem. Og det er lige præcis dét, ”Før Jeg Sover Ind” handler om. ”Hjem”.