Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

En aften i selskab med Holstebros unge dansetalenter!

Denne aften kan du opleve Balletskolens tre ungdomskompagnier inden for moderne dans og hiphop. Danserne går i 4. til 10. klasse og er alle elever på Balletskolens danselinje. Disse tre kompagnier vil vise uddrag af det repertoire, de har arbejdet med i løbet af denne sæson. Der vil bl.a. være koreografier af Sine Kloster, Melody Putu, Lene Bonde og Daniel Villadsen. Endvidere medvirker alle elever på Det Kongelige Teaters Balletskole i Holstebro. Eleverne går i 3.-6. klasse og viser koreografier af Theresa Jarvis.

Endelig kan du opleve Dansk Talentakademis danselinje indtage scenen, både med koreografier som de har udviklet i dette skoleår, men også i en ny opsætning: “FOMO”. FOMO, FEAR OF MISSING OUT, er en af de nye samfundsmæssige udfordringer i forhold til vores brug af de sociale medier. Igennem dans og bevægelser vil eleverne belyse dette aktuelle emne og vise deres fortolkning af FOMO.

Program: 
1. Akt:
I dette akt kan du opleve Balletskolens tre ungdomskompagnier, Det Kongelige Teaters Balletskole i Holstebro, og Dansk Talentakademis danselinje.

Der vil bl.a. være koreografier af Theresa Jarvis, Sine Kloster, Melody Putu, Daniel Villadsen, Teade Abma og Lene Bonde.

2. Akt, FOMO
I dette akt indtager Dansk Talentakademis danselinje scenen med koreografier, som de har udviklet i dette skoleår i arbejdet med temaet FOMO.

Derudover vil der være gæsteoptræden af musiker Emma Lillelund, @LUNALUX, som også er elev på Dansk Talentakademi.

Eleverne har i høj grad selv bidraget til forestillingens koreografier, dramaturgi og lydlandskab.